Marion en Paul

Lieve mensen,

Wij hebben met onze 2 kinderen van 12 jaar oud een superfijne tweedaagse trip naar Georgetown gemaakt. We hebben heel veel gezien en meegemaakt. Sarjo heeft er echt iets speciaals van gemaakt.

Dat begon al op het veer van Banjul, Sarjo had gelukkig zitplaatsen kunnen regelen. Daarna begon onze trip richting binnenland. Onderweg stopten we wanneer wij of Sarjo iets zagen wat de moeite waard was, dat was dan ook vaak en veel. Precies zoals wij het wilden.

De Wasu cirkels en een boottochtje tussendoor maakte het helemaal af. Natuurlijk genoten we ook van een heerlijke lunch in Farafenni. De overnachting in Georgetown was prima geregeld en ook de rondleiding aldaar verliep perfect.

Op de terugreis hebben we familie van Sarjo kunnen ontmoeten en gezien hoe zij leefden in hun dorpen. Ook hebben we een school bezocht. Sarjo zorgt altijd voor iets extra’s. Doordat Sarjo redelijk Nederlands spreekt vonden onze kinderen, die wel wat maar nog niet vloeiend Engels spreken, deze trip geweldig. En wij konden mee genieten. Leuk! Doen dus!

Marion en Paul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *