Leo, Nellie, Bart en Sjan

April 2013.

We zijn van 17-04-2013 tot 01-05-2013 op vakantie geweest in Gambia. Hele mooie vakantie gehad mede door onze gids Sarjo.

Met hem hebben we een vijftal trips gemaakt door Gambia en diverse bezienswaardigheden bezocht. We bezochten o.a. in Banjul de lokale markt en de haven, Katchikally, Lamin Lodge, Juffereh (geboorte streek van Kunte Kinthe), James Island, Abuko Nature park, Wassu Stone Circles en enkele musea.

Het bezoek aan Georgetown mede door de overnachting in Baobolong Camp en de boottocht op de Gambia River was een ervaring apart. De vissers van Tanji, het lossen van de boten en de handel eromheen is met geen pen te beschrijven zo apart. Ook brachten we een bezoek aan de compound van Sarjo’s familie in Serrekunda. Sarjo spreek goed Nederlands wat natuurlijk een groot voordeel is. Al bij al hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad.

Leo, Nellie, Bart en Sjan.